Competitii

      În perioada 21-22 septembrie 2018 a avut loc una dintre cele mai importante competiții internaționale de bouldering de la Stuttgart, Germania, Ticket Adidas Rockstars.

M-a insotit si m-a ajutat pe parcursul competitiei antrenoarea mea Andreea Pavel( antrenor pregătire fizica) .  Andreea a avut grijă să-mi spună ce fel de încălzire să abordez pentru ca articulațiile și muschii mei să fie bine încălziti. 

Pentru mine experiența la acest concurs a fost un pas înainte în continua să lucrez și mai mult.

    Rezultatul obținut este cel mai bun din cariera mea ca sportivă. Locul 8 din 43 de sportive venite din multe țări ale lumii.

 

   Am obtinut mai multa incredere in mine si mi-am dat seama ca se poate, important e sa ne dorim cu adevarat.    
Prin multă muncă, seriozitate, o foarte bună planificare a unui antrenament și pasiune, vom reuși să ajungem acolo unde ne dorim.
    Sub îndrumarea unor specialiști și foarte buni antrenori, precum Andreea Pavel, Danut Enuta și Oliver Batar, am reușit să îmi îmbunătățesc performanțele și să obțin rezultate tot mai bune.
Pentru toată rabdarea și munca cu mine le mulțumesc foarte mult.

 

Nu a fost ușor să ajung aici. Am făcut sacrificii, multă muncă în antrenamente și împreună cu antrenorii mei am luptat pentru a mă ridica cât mai sus în performanță.

     În acest an urmează să participe la următoarele competiții:

-20 octombrie Blocare bouldering

-10 noiembrie Campionatul Național de bouldering, București.

-24-25 noiembrie Pasul vertical Maraton ediția aniversară bouldering & escalada, București

Anul viitor va veni cu mari ganduri de participare la foarte multe concursuri internationale si de clasa pe primele 10 locuri.

Voi muncesc foarte mult.
Motto-ul meu este # nevergiveup