Despre mine

Despre mine


Multipla campioana nationala la escalada & bouldering.

Antrenor escalada & bouldering

Despre performantele in sportul de escalada

M-am obișnuit să fac față tuturor provocărilor, ani de zile m-am antrenat singură și, cel mai probabil, firea mea curajoasă și ambițioasă m-a ajutat să fac performanță din acest sport. Este un sport pretenţios, care necesită calitaţi precum: forţă, rezistenţă, echilibru mental, echilibru fizic, mobilitate. În competiţii trebuie să ştii cum să îţi gestionezi efortul şi să treci cu bine peste momentele de nereuşită.

De-a lungul timpului, investițiile au provenit din economiile personale, dar am fost susținută și de oameni cu inimă mare sau de companii private, cum ar fi firma de avocatură Țuca Zbârcea & Asociații, însă realitatea este că binefăcătorii în această disciplină sportivă, ca și în multe altele, de fapt, sunt extrem de puțini. Sper că situația se va schimba într-o bună zi și că acest sport va fi îndrăgit de tot mai multă lume, indiferent de vârstă

Antrenamentele zilnice pe care le practic sunt complexe si mult mai grele fata de cele pe care le practicam la debutul in acest sport. Pregatirea fizica face parte din rutina zilnica si vine la pachet cu un meniu echilibrat si sanatos, menit sa ma ajute in refacerea rapida a musculaturii dupa antrenamente.

Printre persoanele pe care le antrenez se numara si Andreea Perminov (prezentatoare de stiri la Jurnalul Noptii) si Patricia Cimpoiasu (formatia Amadeus).

Testimoniale


Pentru că am ales să lucrez în domeniul sportului, îmi place foarte mult ceea ce fac și vreau să ajut oamenii să-și depășească limitele fizice și mentale și să ajungă acolo unde ei vor. Sunt antrenoare de escalada & bouldering la Salii Carpatic Gym din Bucuresti si trainer personal la http://www.worldclass.ro.

Cariera mea

Rock Star Bouldering – Stuttgart 27-28 septembrie Campionatul National de bouldering – Bucuresti 10-11 noiembrie  Pasul vertical Pasaj maraton si bouldering -București 25-26 noiembrie

Competitiile la care voi participa in 2018

Ma bucur, ca am intalnit-o pe una dintre cele mai bune antrenoare de fitness din tara noastra, Andreea Pavel.  De la Andreea am mereu ce învăța. Este un om extraordinar , dedicat si pasionat de ceea ce face .  Este un exemplu pentru mine .

Andreea Pavel

  Sunt onorata sa o antrenez pe Patricia Cimpoiasu , una dintre cele mai bune violonceliste din tara . “Eu sunt si mai onorata si recunoscatoare pentru toata rabdarea si daruinta in tot ce faci! ” Patricia Cimpoiasu

Patricia Cimpoiasu

“Esti prima persoana care vin cu drag la antrenamente, asa ca sunt pe drumul cel bun zic eu.” Andreea Perminov (prezentatoarea Jurnalul Nopții Antena 3)

Andreea Perminov

O recomand pe Crina cu toata increderea.

Lavinia Pavel